3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

 
Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου άνοιξε τις πύλες της η 3η Πανελλήνια Εκθεση Κλασικών Οχημάτων στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Tην έκθεση διοργανώνει το περιοδικό Classic Century με την υποστήριξη της ΛΕ.Κ.Ο. (Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου) και την εταιρεία ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου (ΑΑΗ Α.Ε. ΟΤΑ).
Η έκθεση θα διαρκέσει 10 ημέρες, έως και τις 8 Ιουλίου. Επειτα από τη πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η περσινή έκθεση στο κλειστό γυμναστήριο στα 2 Αοράκια
ο πρόεδρος των Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Γιάννης Δροσίτης αποφάσισε να παραχωρήσει για την έκθεση, τμήμα του εσωτερικού χώρου του Παγκρητίου Σταδίου.
 
 Στην έκθεση θα μπορέσει ο επισκέπτης να θαυμάσει πάνω από 100 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα μιας άλλης εποχής. Θα μπορέσουν οι νέοι να μάθουν και οι μεγαλύτερης ηλικίας να θυμηθούν...
Εκτός από τα κλασικά οχήματα θα υπάρχει και μεγάλη εκθεση φωτογραφίας με βάση το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα όπως χρησιμοποιήθηκε τις περασμένες δεκαετίες ως μέσο μετακίνησης, διασκέδασης ή εργασίας...

Τέλος θα μπορέσει ο επισκέπτης να ψηφίσει για το ομορφότερο κλασικό αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα, όπως επίσης θα μπορεί να ενημερωθεί από ειδικούς πάνω σε θέματα αναπαλαίωσης οχημάτων.

Το εισητήριο έχει καθοριστεί στο ένα ευρώ και τα έσοδα θα αποδοθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ηρακλείου.

Η είσοδος θα είναι από την πύλη 9 (ανατολικά του σταδίου) και το ωράριο θα είναι για τις καθημερινές από 5 το απόγευμα μέχρι 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 10 το πρωϊ μέχρι 10 το βράδυ.

Καλεσμένοι στην έκθεση είναι όλοι οι κάτοχοι κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
Για πληροφορίες  και οδηγίες προκειμένου να εκθέσετε το κλασικό σας όχημα στην έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6970 446565 ή 2810 230707.
 
Το Heraklion vespa club θα επισκεφτεί την έκθεση με τις κλασικές του vespa, το απόγευμα του Σαββάτου 06-07-2013 !
 
Σας περιμένουμε!