27η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA CORFU VESPA HOLIDAYS 2013 !



Η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa είναι Γεγονός ! 

Η διοργάνωση ανήκει στο ιστορικό vespa club Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Camping Διόνυσος στην Δασιά http://www.dionysuscamping.gr/ στις 29-30-31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013.


Οι τιμές του camping για όλη την εβδομάδα της Συνάντησης είναι :
6 € το άτομο η βραδιά για διαμονή σε σκηνή
9 € το άτομο η βραδιά για διαμονή σε καλύβα δίκλινη
3 € για παιδιά έως 12 ετών
Οι τιμές του bar του camping κατά την διάρκεια της συνάντησης θα είναι οι εξής
1,6 € cappuccino η φραπέ
1,8 € μπύρα 330 ml Amstel η Mythos
3,5 € το ποτό
 

Η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Αυγούστου με οργανωμένη επίσκεψη – εκδρομή στην Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιεία (www.corfubeer.com) στο χωριό Αρίλλας στην Βορειοδυτική Κέρκυρα (25 km – 1 ώρα διαδρομή). Μετά την ξενάγηση μας ο χρόνος θα είναι ελεύθερος για μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες του Αρίλλα και του Αγίου Στέφανου , ενώ το βράδυ στο camping θα εμφανιστεί η γνωστή από την Καλαμπάκα λαικορεμπέτικη          <απροβάριστη> μπάντα του Vespa Club Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου το μενού έχει εκδρομή και οργανωμένη επίσκεψη στο μουσείο – παλάτι Αχίλλειο http://www.achillion-corfu.gr/ κοντά στο γραφικό χωριό του Γαστουρίου (20 km – 60 λεπτά). Το πρόγραμμα μετά την επίσκεψη είναι πάλι ελεύθερο για μπάνιο ενώ πρέπει να πάρουμε και δυνάμεις για να αντέξουμε δυνατές συγκινήσεις στο βραδινό party στο camping με DJ τον <δικό> μας Andrea Ozzy με τις καλύτερες Rock – Disco – Pop και όχι μόνο επιλογές.


Το Σάββατο το πρωί φοράμε τα μπλουζάκια της εκδήλωσης , φουσκώνουμε τα vespo μπαλκονάκια μας και τα δένουμε στις Vespa και ξεκινάμε για την μεγάλη πορεία – παρέλαση έως την πάνω πλατεία στο κέντρο της Κέρκυρας όπου θα μας περιμένει η Κερκυραϊκή Φιλαρμονική για να … συντονίσει την παρέλαση μας . Εκεί θα γίνουν διαγωνισμοί αλλά και show που θα ανακοινωθούν σύντομα.


Το απόγευμα του Σαββάτου θα παραταχθούν οι Vespa στο χώρο της πισίνας του camping για τα γνωστά VESPO καλλιστεία ενώ λίγο αργότερα θα ξεκινήσει μετά τους παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς το live έκπληξη, και θα ακολουθήσουν η απονομή και η κλήρωση.


Μείνετε συντονισμένοι για τυχόν αλλαγές η περαιτέρω ενημερώσεις...